Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Індивідуальне і типове проектування АІС на підприємстві



1. Індивідуальне проектування характеризується тим, що всі види робіт для різних об'єктів виконуються за індивідуальними проектами. У процесі індивідуального проектування застосовуються свої оригінальні методики і засоби проведення робіт. Склад робіт на всіх етапах обстеження, проектування та впровадження створюються для конкретного об'єкта в міру необхідності. Для цього методу проектування характерні висока трудомісткість, великі терміни проектування, погана Модернізовані, слабке супровід.

2. Типове проектування - розбиття системи на безліч складових компонентів і створення для кожного з них закінченого проектного рішення, яке при впровадженні прив'язується до конкретних умов об'єкта. Залежно від декомпозиції розрізняють: 1) елементне проектування, 2) подсистемном і 3) об'єктне.

При елементному методі проектування, вся система розбивається на кінцеве безліч елементів, кожен з яких є типовими. В якості елементів можуть виступати проектні рішення з інформаційного, технічного, програмного видами забезпечення.

Подсистемном метод проектування характеризується більш високим ступенем інтеграції елементів ІС. Декомпозиція системи здійснюється на рівні функціональних підсистем, іноді комплексу завдань, кожна з виділених підсистем представляється в закінченому вигляді ППП.

Об'єктне проектування - декомпозиція ІС не проводиться. Типовий об'єкт створюється в цілому для деякого узагальненого об'єкта, певної групи.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 579 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...