Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги безпеки під час виконання робіт із застосуванням рейкошліфувального поїзда



6.20.1. З метою забезпечення особистої безпеки працівників локомотивним бригадам поїздів, які рухаються по суміжній колії, видаються попередження згідно із заявкою.

6.20.2. Не дозволяється під час роботи рейкошліфувального поїзда:

перебувати ближче 10 м збоку і на відстані не менше 50м попереду та позаду поїзда;

перебувати обслуговувальному персоналу ближче 2 м від шліфувальних візків, що працюють;

виконувати будь-які роботи з ремонту та обслуговування обладнання;

виходити, сідати в поїзд під час руху, відкривати вікна та двері.

6.20.3. Для запобігання загоряння дерев’яних шпал на ділянці, де виконується шліфування, у суху і теплу пору року необхідно обприскувати їх водою з поливального пристрою рейкошліфувального поїзда.

6.20.4. Не дозволяється пропуск поїздів з вогненебезпечними та вибуховими речовинами на сусідній колії у зв’язку з розлітанням іскор під час шліфування рейок.

6.20.5. Не дозволяється підніматись на дах секції при перебуванні поїзда на електрифікованих коліях без зняття напруги та заземлення контактної мережі.

6.20.6. Керівник робіт забезпечує ділянку роботи бригадою монтерів колії для локалізації можливих осередків горіння на колії та поблизу неї після проходу рейкозварювального поїзда.

6.20.7. Під час роботи працівники рейкошліфувального поїзда користуються респіраторами та захисними окулярами.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 266 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...