Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Принципи побудови таблиці



· Економічний крувообіг має відбуватись згідно з природнім порядки без зовнішнього державного втручання.

· Внаслідок порівняння економічного крувообігу з кровообігом людини він прийшов до висновку що існує можливість винекненя певних порушень в економічного крувообігу за аналогією з хворобами які виникають в людини.

3. Класична – адам сміт виділяв два види цін. Природня та ринкова. Вільям Паті впреше розрахував національний дохід англії та дослідив вплив податкової системи на економічний добробут країни. Давід рікардо створив теорію порівняльних переваг яка використовується в міжнародній торгівлі. 29-33 роки була дер=пресія і класична теорія перестала існувати.

4. Кінсіанська обхідність активного втручання в добґрунтовує неержаву, регулювання ринкової економіки шляхом стимулювання сукупного попиту та інвестиції.

5. Неокласична неокенсіанська теорія - стагнація, інфляція.

Неокласичні: Монетариська- правило Фрідбена; Теорія раціонального очікування

Неокенсіанські: Економіки і пропозиції(розвиток пропозиції);Реального ділового циклу (введення нових технологій)

З теорії раціональних очікувань кожен суб’єкт може поводитись раціонально використовуючи минулий досвід та майбутні зміни конюктури ринку.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 529 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...