Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вступ…………………………………………………………………….…..……..4



Тематичний план курсу (структура залікового кредиту)…………………..…..6

Завдання для самостійної роботи студентів………………………………...…..7

Змістовий модуль 1. Генезис маркетингу……………………………………….7

Тема № 1. Сутність маркетингу та його сучасна концепція…………………...7

Тема № 2. Класифікація маркетингу…………………………………..……….10

Тема № 3. Характеристики маркетингу……………………………………..…17

Тема № 4. Маркетингові дослідження………………………………………....22

Тема № 5. Маркетингова товарна політика………………………..…………..28

Змістовий модуль 2. Парадигма сучасного маркетингу ……………………...34

Тема № 6. Маркетингова цінова політика……………………...........................34

Тема № 7. Маркетингова політика розподілу….………………………..….….40

Тема № 8. Маркетингова комунікаційна політика……...……………………..44

Теми № 9, 10. Організація та контроль маркетингової діяльності…………..49

Завдання для індивідуальної роботи студентів………………………………..54

Розподіл балів, що присвоюються студентам……………………………….…57

Критерії оцінювання знань…………………………………………………...…58

Список літератури…………………………………………………………….…59

     
     

ВСТУП

Самостійна робота студентів у вищому навчальному закладі – це форма навчального процесу, що є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від обов’язкових навчальних занять.

Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни "Маркетинг" для студентів факультету економіки та бізнесу ОКР "Бакалавр" спеціальності 8.03050401 - "Економіка підприємства" розроблені у відповідності до змісту і струк­тури робочої програми курсу.

За сучасних умов зростає роль і значення самостійної роботи студентів в процесі вивчення учбових дисциплін. Студенти повинні не тільки знати матеріал, володіти знаннями, але і вміти застосовувати отримані знання на практиці, в житті, тому розвиток пізнавальної діяльності студентів через систему різних форм самостійної роботи стає нагальною необхідністю організації учбового процесу вузів.

Визначна умова самостійної роботи – самостійне виконання студентами практичних завдань. Керівництво викладача полягає в розвитку мозкової діяльності студентів методами активного навчання і володіння їх увагою на протязі виконання самостійної роботи.

Виконання роботи передбачає опрацювання лекційного матеріалу, основної літератури з дисципліни, методичних вказівок до виконання практичних завдань з відповідної теми.

СРС складається з двох частин. Перша частина роботи передбачає виконання студентами проблемних завдань. Виконуючи завдання, студенти повинні висловити свою власну точку зору щодо об’єкта завдання, дати обґрунтовану відповідь на питання, що пропонуються. Виконання завдання передбачає наявність у студентів необхідної теоретичної підготовки з даної теми. Тому до кожної теми пропонується перелік основних економічних категорій, які повинен знати студент перш ніж розпочинати роботу над виконанням завдання.

Друга частина полягає в розв’язанні завдань, що дозволить закріпити теоретичні знання з тем курсу та практичні навички, набуті протягом аудиторних занять. Методика розв’язання задач засвоюється студентами на практичних заняттях та в процесі прослуховування лекційного курсу. Робота повинна носити самостійний характер. Завдання виконуються українською мовою.

На заліку роботи, який проходить у формі співбесіди, студент повинен пояснити виконання завдань, відповісти на питання викладача з теми роботи.

До кожної теми пропонуються завдання для самоперевірки знань, які передбачають відповіді на тестові завдання, визначення вірності запропонованих тверджень та економічних категорій.

Індивідуальна робота студентів – вид самостійної роботи студента по виконанню чітко визначених завдань завершеного характеру, які підлягають оцінюванню. Індивідуальні завдання передбачають створення умов для якнайповнішої реалізації творчих можливостей студентів і мають на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти одержують в процесі навчання, а також застосування цих знань на практиці.

Індивідуальна робота студентів з дисципліни “Маркетинг” ділиться на дві частини у відповідності до кожного змістового модуля. Студент виконує індивідуальне завдання двічі на семестр після опрацювання тем відповідного змістового модуля. Залік завдання відбувається аналогічно із захистом завдань самостійної роботи.

Виконання СРС з курсу “Маркетинг” дозволить отримати глибокі знання щодо основних термінів, якими оперує маркетинг; навчить користуватися інструментарієм маркетингу та застосовувати теоретичні знання у вирішенні маркетингових завдань; дозволить бути спроможним самостійно оцінювати конкретну ситуацію на рівні підприємства, розуміти зміст і значення маркетингової інформації.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 217 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...