Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Перевезення працівників



5.9.1. Перевезення працівників повинно здійснюватись автобусами або вахтовими машинами відповідно до Правил дорожнього руху України. У випадку використання для цієї мети вантажних автомобілів, транспортних засобів на гусеничному ходу і санних причепів вони облаштовуються для пасажирських перевезень ідентично автобусам.

5.9.2. На підприємствах оформляються схеми маршрутів, де вказані відстані до кінцевих пунктів і місця зупинок. Схеми узгоджуються з керівництвом транспортної організації, яка надає транспорт, та затверджуються керівником підприємства.

5.9.3. Усі пасажири повинні бути забезпечені місцями для сидіння. З числа пасажирів повинен бути призначений старший, прізвище якого необхідно записати в подорожньому листі.

5.9.4. Забороняється перевезення у вахтовому автобусі сторонніх осіб та пасажирів, які стоять.

5.9.5. Вахтовий автобус повинен бути укомплектований вогнегасниками і аптечкою невідкладної допомоги відповідно до Правил дорожнього руху України.

5.9.6. Забороняється перевезення вахт при швидкості вітру 35 м/сек і більше, при сильному снігопаді, ожеледиці, дощі, тумані та ін., видимості на трасі менше 50 м.

5.9.7. Посадка та вихід пасажирів здійснюється лише після повної зупинки транспорту і на зупинках, передбачених схемою маршруту.

5.9.8. У вахтовому автобусі забороняється перевезення разом з пасажирами їдких, отруйних, горючих, вибухонебезпечних, токсичних речовин.

5.9.9. Під час перевезення вахт в автобусі забороняється курити.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 502 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...