Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оцінювання поточної навчальної діяльності



Загальна оцінка навчальної діяльності студента на кожному занятті є комплексною і проставляється викладачем на заключному етапі заняття до «Журналу обліку відвідувань та успішності студентів», старостою - до «Відомості обліку успішності і відвідування занять студентами» у вигляді оцінок за традиційною чотирибальною шкалою: «5», «4», «З», «2» та у балах.

Студент отримує оцінку:

- „відмінно”, якщо знає теоретичну частину, виконав усі практичні завдання без помилок;

- „добре”, якщо знає теоретичну частину, виконав усі практичні завдання з незначними помилками;

- „задовільно”, якщо знає теоретичну частину, виконав усі практичні завдання і допускає значні помилки;

- „незадовільно”, якщо не знає теоретичну частину, не виконав усі практичні завдання і допускав значні помилки.

Традиційна оцінка Конвертація у бали
«5»  
«4»  
«3»  
«2»  

Максимальна кількість балів (200 балів), яку може набрати студент за поточну навчальну діяльність при вивченні дисципліни, вираховується шляхом множення кількості балів, що відповідають оцінці «5» - 100 балів, на кількість тем навчальних занять з додаванням балів за індивідуальне завдання (максимально 100 балів), виконане студентом.

Мінімальна кількість балів, яку повинен набрати студент при вивченні дисципліни становить 120 балів, які вираховується шляхом додавання кількості балів, що відповідають оцінці «3» - 60 балів за практичне заняття до мінімальної кількості балів, яку студент отримує за виконання контрольної роботи. На останньому тематичному навчальному занятті з дисципліни після закінчення розбору теми заняття, викладач навчальної групи оголошує суму балів, яку кожен студент групи набрав за результатами поточного контролю та за виконання контрольної роботи завдань.

Кількість балів з дисципліни визначається за сумою результатів контролю поточної навчальної діяльності та оцінювання контрольної роботи.

Бали з дисципліни для студентів, які успішно виконали програму з даного модулю, конвертуються на кафедрі у традиційну чотирибальну шкалу за абсолютними критеріями, які наведено у таблиці:

Бали з дисципліни Оцінка за 4-ри бальною шкалою
від 170 до 200 балів «5»
від 140 до 169 балів «4»
від 120 до 139 балів «3»
менше 120 балів «2»

Студент отримує оцінку з дисципліни, якщо він не має невідпрацьованих пропусків навчальних занять (практичних і лекційних) і набрав кількість балів не меншу, ніж мінімальну; студент не атестується з дисципліни, якщо має невідпрацьовані пропуски практичних занять і лекцій та сумарна кількість балів менша, ніж мінімальна.

Студенти, які не отримали оцінку з дисципліни, після відпрацювань пропущених занять в обов'язковому порядку складають основні (базові) питання (усно або письмово) з навчальної дисципліни під час індивідуально-консультативної роботи викладача відповідної академічної (семестрової) групи. Повторне складання заліку дозволяється не більше 2-х разів і здійснюється за направленням деканату.

Засоби діагностики успішності навчання тестування, усне та письмове опитування, співбесіда, виконання практичних завдань та контрольної роботи.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 280 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...