Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Exercise 3. Translate the following sentences into English



1. Йому не дозволять керувати автомобілем, доки йому не виповниться 18. 2. Коли вона мила вікно, то вона побачила, що скло розбито. 3. Коли мама прийде додому, всі кімнати буде прибрано. 4. В енциклопедії можна знайти багато цінної інформації. 5. Це місце відвідує багато людей. 6. Мені розповіли цю історію вчора. 7. Мені сказали провести цей експеримент до кінця тижня. 8. Все вже було готово. 9. Тебе шукають. Йди додому. 10. Чому з нього завжди сміються? 11. Нам усім дали квитки на виставку. 12. Лекції цього відомого професора завжди слухають дуже уважно. 13. Мене чекають? 14. Їм поставили три важких запитання, але вони зуміли правильно відповісти на них. 15. Усіх запросили до великої зали. 16. Ці листи переглянуті. Їх можна відправляти. 17. На станції їх зустрів гід і відвіз у готель. 18. Ці журнали повинні бути повернуті в бібліотеку наступного тижня. 19. На наших заняттях багато уваги приділяється вимові. 20. Іванову звеліли пояснити, чому він пропускає заняття.

Study the following words and word combinations

annihilate, v – знищити

associate, v – асоціювати, пов’язувати

attempt, n – спроба

bind (bound, bound), v – скріплювати, пов’язувати

briefly, adv – коротко

chromodynamics, n – хромодинаміка

cluster, v – групуватися

complicate, v – ускладнювати

decay, v – затухати

diffusely, adv – розкидано

gluon, n – глюон

immense, adj – величезний

insist on, v, prep – наполягати на

nevertheless, prep – проте

quark, n – кварк

throughout, prep – впродовж

tightly, adv – напружено, міцно

unstable, adj – нестійкий





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 334 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...