Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Exercise 3. Translate the following sentences using the Speech Patterns



1. Вогонь знищив територію лісу розміром з Люксембург.

2. Правила дорожнього руху змінюються від штату до штату.

3. Якщо вам набридло ходити на роботу однією й тією ж дорогою, то спробуйте змінити маршрут.

4. Багато туристів люблять Венецію через те, що там можна поплавати поканалах міста на човні милуючись красою цього дивовижного міста.

5. Тато сказав, що сьогодні на п’ятому каналі буде цікавий документальний фільм про життя вимираючих видів тварин у тропічних лісах Амазонії.

6. У мене з моїм чоловіком день народження в один і той самий день – 15 січня.

7. Ми не є близькими друзями, але у нас спільний інтерес до біатлону.

8. Австралійський бізнесмен придбав 10% акцій відомого американського авто концерну.

9. Бейсбольні команди США приділяють велику увагу розвитку нових талантів, що дає можливість дивитись з надією у майбутнє американського виду спорту №1.

10. Сотні видів бананів вирощують в країнах Південно-Східної Азії.

11. Вирощування тютюну є досить прибутковою справою на Кубі, люди заробляють на життя працюючи на плантаціях день і ніч.

12. Джордж родом із заможної родини, він звик до розкішного обіду в дорогих ресторанах Парижа і ніколи не розділяв точку зору людей, які ледве зводили кінці з кінцями.

13. Найбільш багатими регіонами Сполучених Штатів вважаються Каліфорнія і Флорида, як показало нещодавнє дослідження спеціалістів.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 215 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...