Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні положення і завдання до виконання практичних робіт



У цих методичних рекомендаціях наведено методику виконання практичних робіт студентів відповідно до робочої програми курсу: “Соціальна та екологічна безпека”.

Мета методики – забезпечити ефективне засвоєння теоретичних знань і набуття необхідних навиків забезпечення індивідуального захисту, а також організації захисту певних соціальних груп людей від шкідливого і небезпечного впливу довкілля та соціуму.

Методика викладена згідно із загальними питаннями соціальної та екологічної безпеки, що складають основу виконання практичних робіт.

Перед виконанням практичної роботи студенти повинні вивчити матеріал, що відноситься до теми роботи за конспектом лекцій і рекомендованою літературою.

При виконанні практичних робіт студенти самостійно відповідають на комплекс контрольних питань, які допоможуть глибше засвоїти матеріал, що вивчається.

ПРАКТИЧНА РОБОТА №1

Методи та методики кількісної оцінки екологічних та соціальних наслідків випадків та інцидентів.

Мета роботи: навчитися оцінювати екологічні ситуації та екологічні й соціальні характеристики, оволодіти навичками управління інформацією, ознайомитися зі стандартами, які відображають методи і методики визначення забруднюючих речовин у природному середовищі.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 232 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...