Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Збереження проекту



При збереженні проекту слід пам'ятати, що проект складається з вхідних компонент, таких як форми, модулі коду, класи, елементи управління і т.д. Тому процес збереження проекту вимагає послідовного збереження усіх його компонент. Для збереження проекту у меню File (Файл) слід вибрати команду Save Project (Зберегти проект) чи натиснути кнопку Save Project на стандартній панелі інструментів. Відкриється діалогове вікно Save File As (мал. 1.).

мал. 1

Список Тип файла містить значення Form Files, указуючи, що зберігається форма, яка входить у проект. У даному випадку після збереження форми з'явиться діалогове вікно Save Project As (Зберегти проект як) для збереження самого проекту. За умовчанням у списку Папка обрана папка, у якій зберегли форму.

При наступному збереженні проекту Visual Basic за умовчанням зберігає файли під їх іменами. Якщо ж у проект із моменту останнього збереження були додані нові компоненти, відкриється діалогове вікно Save File As для присвоєння їм імен.

5.2.7. Провідник проекту

У процесі роботи над додатком проект, який реалізує цей додаток, частіш за все розростається, здебільшого за рахунок форм. Досить зручний спосіб навігації по проекту дає вікно провідника проекту, зображене на мал. 1.

мал. 1

Три кнопки цього вікна дають змогу відповідно перейти у вікно коду для виділеної складової проекта (View Code), перейти у вікно форми (View Object), змінити режим перегляду (Toggle Folders).





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 227 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...