Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Функціональні можливості



БД Бест Звіт Коментар реалізує новий підхід – „від аналітичної інформації – до нормативно-правового акту". Його переваги в тому, що користувач у першу чергу отримує відомості про те, як правильно заповнити те чи інше поле бланку конкретного звіту, а лише потім, у разі необхідності – отримати інформацію про законодавчий акт та вивчити його.

БД БЕСТ ЗВІТ КОМЕНТАР поєднала в собі інформацію аналітичного характеру у формі професійних коментарів та спеціально підібраного переліку нормативно-правових актів. Всі тексти коментарів та консультацій фахівців містять посилання на нормативно-правові акти та документи органів державної влади. Посилання активні – з тексту коментаря є можливість перейти до відповідної частини тексту оригіналу нормативного акту. При цьому всі аналітичні матеріали безпосередньо пов'язані з відповідними рядками та колонками звітної документації.

Для коректного відображення нормативних документів рекомендується наявність на комп'ютері встановленого пакету MS Office.

Для зручності користувачів БД Бест Звіт Коментар є двомовною - коментарі викладені крім української, також і російською мовою.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 123 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...