Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Створення звітів



· обрати Рік та відповідний звітний період -див. рисунок;

· обрати функцію створення звіту (із меню Реєстр модулю, контекстного меню чи натиснути на кнопку на панелі інструментів);

· у відкритому вікні Створення документа вибрати у відповідному розділі звітності потрібний бланк чи декілька бланків та натиснути на кнопку Створити;

· після цього в розділі Перелік звітів з'явиться запис(и) з відповідними атрибутами документа, а у розділі Класифікаційний розріз звітів буде виділений кольором рядок, у якому обирається код класифікації;

· із контекстного меню у цьому рядку обрати функцію Додати;

· у відкритому Довіднику класифікацій обрати класифікацію чи декілька класифікацій. При обранні декількох кодів класифікацій автоматично створюється звіт Разом за класифікацією.

У випадку, коли документ не має розподілу за класифікаційними розрізами (Ф-1 Баланс, деякі довідки), із контекстного меню пропонується вибір - Без розподілу за класифікацією.

В подальшому, якщо вибраний код класифікації був помилковим, його можна змінити у відповідному полі вікна властивостей документу.

· відкрити створений звіт подвійним натисканням лівою кнопкою миші чи кнопкою .

· заповнити звіт - див.правила заповнювання.

· зберегти звіт.

Підсумковий звіт (разом за класифікацією)

У випадку, якщо було обрано більше ніж одна класифікаційна позиція, автоматично створюється звіт Разом за класифікацією, до якого входять всі класифікаційні позиції, що існують у даному звіті. Ця функція потрібна тим організаціям, яким необхідно створювати підсумковий звіт за всіма кодами класифікації. При відкритті підсумкового звіту автоматично здійснюється його розрахунок.

Існує можливість включати та виключати звіти з підсумкового - шляхом вибору з контекстного меню на записі звіту (панель Класифікаційний розріз звітів) пункту Додати в підсумок та Вилучити з підсумку -див.

В цьому випадку, звіти, які входитимуть до підсумкового, будуть розміщені вище його у таблиці, вилучені звіти розташовуються нижче підсумкового.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 161 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...