Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Отримання електронних квитанцій та повідомлень



Квитанція - це файл, що має розширення. rpl чи. kvt (можливо також.xml та.kvs)

Для того, щоб отримувати квитанції, необхідно встановити позначку у полі [Замовляти квитанції з прикріпленим отриманим XML-файлом] - закладка Підписи Параметрів системи.

На відправлені документи від звітного органу повинні надійти Повідомлення про отримання звітності та дві квитанції (можливо навіть три).

Перша квитанція (№1) містить результат перевірки коректності сформованого файлу звіту та легітимності підписів. Друга квитанція (№2) - інформацію про прийняття чи не прийняття звіту та внесення до бази даних (зазвичай, на районному рівні).

У централізованій системі подання звітних документів таких квитанцій може бути більше.

Якщо на комп'ютері із програмою є доступ до мережі Інтернет:

· надхоження електронних квитанцій може відслідковуватись безпосередньо поштовим клієнтом (включена функція Автоматично перевіряти наявність повідомлень);

· перевірку поштових повідомлень на сервері поштової служби можна здійснити примусово із модулів Рестр пакетів, Податкові накладні та Документи на підпис (для всіх - функція "Прийняти вхідні повідомлення" у меню Пошта);

· перевірку поштових повідомлень можна здійснити також із Журналу передачі звітів.

· прийняти квитанцію можна із поштової скриньки.

При відсутності доступу до мережі Інтернет на комп'ютері із програмою:

· зберегти отриману на поштову скриньку квитанцію на будь якому носії, а потім завантажити її у програму)

Відправлення звітності у централізованій системі подання - безпосередньо до Центрів обробки (ЦОЕЗ)

Протягом 2009 року всі основні контролюючі органи, які приймають електронну звітність, переходять чи впроваджують систему централізованного подання електронної звітності.

Нововведення полягає в тому, що електронна звітність надсилатиметься не на поштову адресу конкретного контролюючого органу (районної ДПІ, органу статистики, відділення ФСС з ТВП), а на єдину поштову адресу Центру обробки електронних звітів, який буде створено для кожного контролюючого органу.

Зміни стосуються тільки тієї частини підготовки звітів, в якій вказується, КУДИ ВІДПРАВЛЯЄТЬСЯ ЕЛЕКТРОННИЙ ЗВІТ, тому потрібно замінити (додати у програму) нові сертифікати відкритих ключів цих Центрів та внести їхню адресу в адресну книгу.

З версії 8.79.001 сертифікати всіх звітних органів, куди на поточний момент може відправлятися електронна звітність, додані у модуль Управління сертифікатами, а у адресній книзі створені записи, виділені жирним шрифтом з назвою звітних органів, до яких "прикріплені" відповідні сертифікати та додані їхні електронні адреси.

Процедура підпису та відправлення звітів не змінюється.

У цьому розділі розглянуті такі теми:

· Де знайти сертифікати ЦОЕЗ?

· Відправлення податкової звітності до ЦОЕЗ ДПА;

· Відправлення пенсійної звітності до ІЦ СПОВ ПФУ;

· Відправлення звітності до Держкомстату

· Відправлення звітності до ФСС з ТВП





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 184 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...