Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інформація у календарі є довідковою і не може використовуватися як офіційна!!!



У програмі бухгалтерський календар позначений піктограмою . При встановленні дистрибутиву програми пропонується додати цей модуль в автозапуск, але при необхідності його завжди можна викликати із меню Звітність чи натиснувши функціональну клавішу F9.

Вікно модулю містить:

· у лівій частині - календар на обраний місяць та перелік місяців із кількістю звітів для подання у кожному.

· у правій частині - нагадування про останній термін подання перерахованих звітів для позначеного дня місяця чи останній термін здійснення платежів. Звіти у календарі можуть мати різний статус (прострочено, перевірений, переданий).

· панель інструментів.

Із календаря можна:

· відкрити обраний звіт (подвійним натисканням лівою кнопкою миші на його назві або ж кнопкою ), заповнити його чи відредагувати. Заповнений звіт поміщається у Реєстр документів у тому звітному періоді, у якому він повинен надаватись (наприклад, у періоді - Рік, 2007).

· створити нове завдання.

· відмітити обране завдання як виконане чи не виконане.

Інформація у календарі групується по місяцях та днях місяця. Нагадування про підготовку звітів, їх кількість та назва залежить від обраного комплекту бланків. У випадку, якщо встановлений Повний комплект, у календарі формуватимуться нагадування про всі непідготовлені документи та несплачені податки.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 140 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.013 с)...