Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Модуль складається із двох частин: Групи та Контрагенти



У вікні Групи відображається список груп контрагентів, створених користувачем, у вікні Контрагенти - список записів поточної (вибраної в даний момент групи).

Кожна із частин містить панель інструментів із кнопками основних операцій:

додавання, редагування та видалення записів,

на панелі інстументів частини Контрагенти також присутні кнопки переміщення між записами у реєстрі та панель пошуку.

При обранні певної групи у вікні справа відображається список контрагентів, які входять до цієї групи. Список побудований у вигляді реєстру (таблиці), у кожному рядку якої міститься коротка інформація про даного контрагента (найменування, код ЄДРПОУ, № свідоцтва, № платника ПДВ, проставляється ознака контролю операцій). Дані у колонки рядка переносяться із картки контрагента.

Більш повна інформація про контрагента міститься у його картці, яка викликається при додаванні нового запису чи редагуванні вже існуючого.

У таблиці модулю можливі ті ж операції, що і у реєстрах (таблицях). При цьому доступні не лише основні операції (додавання, видалення та редагування записів), але і сервісні (зокрема, сортування записів у колонках, налагодження послідовності відображення колонок, регулювання ширини колонки та пошук.

Дані у Реєстр контрагентів можна імпортувати за допомогою Excel шаблону (ZF_Partners.xls), який викликається:

· меню Пуск ОС Windows/ Програми/БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС/Сервіс/Реєстр контрагентів





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 160 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...