Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Заповнення та редагування записів у реєстрі співробітників



Додавання нових записів із даними про співробітників у реєстр відбувається звичайним чином у окремій картці Фізична особа. Цяж карткавикликається також і при редагуванні записів про співробітників установи.

Картка містить основні дані про співробітника та довідкові дані, що стосуються податкової адміністрації, де зареєстрована особа - платник податків та дані про документ - посвідчення особи.

Поля [ Ідент. номер ], [ П.І.Б ], [ Телефон ], [ Адреса ], [ Серія ], [ Номер ], [ Ким видане ] цієї закладки заповнюються звичайним чином - числові та текстові дані вносяться з клавіатури безпосередньо у цих полях.

У полях статусу співробітника ([ Без сплати внесків ], [ Наявність трудової книжки ], [ Ознака фізичної особи СПД ]) проставляється потрібна позначка.

Ознака " Звітувався до ПФУ " встановлюється для тих співробітників, дані по яких подавались у ПФУ у попередньому звітному періоді. Ця позначка призначена для того, щоб форма (СП) Список осіб (системи персоніфікованого обліку) включала лише записи нових співробітників установи та тих, у яких змінились дані у поточному звітному періоді. Відмітка у цьому полі може встановлюватися як у самій картці, так і у Реєстрі співробітників.

Позначка у полі [ Не використовується ] проставляється у тому випадку, якщо дані співробітника не використовуються у роботі (наприклад, при звільненні).

У інших полях значення обираються із підключених довідників та календаря.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 184 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...