Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Визначення термінів



У цьому Порядку терміни вживаються в такому значенні:

Контролер-касир – працівник, який поєднує обов’язки контролера і касира за одним операційним вікном.

Регіональні управління – філії – обласні управління, філія – Головне управління по м. Києву та Київській області, філія – Кримське республіканське управління, які не є юридичними особами, діють від імені Банку на підставі положень про відповідну філію, мають код Банку, код

ЄДРПОУ та здійснюють операції з урахуванням переліку банківських операцій, які проводяться філією на підставі дозволу, наданого Банком або, положення про таку філію (у разі відсутності дозволу), підпорядковані Банку.

Старший по зміні касир (далі – старший касир) – контролер-касир, у якого знаходиться один ключ від сховища цінностей (сейфа).

Старший по зміні контролер (далі – старший контролер) –контролер-касир, у якого знаходиться другий ключ від сховища цінностей (сейфа).

ТВБВ – територіально відокремлене безбалансове відділення, яке не є юридичною особою, діє від імені Банку на підставі положення про установу, не має окремого балансу та здійснює операції з урахуванням переліку банківських операцій, які проводяться філією на підставі дозволу, наданого Банком або положення про таку установу (у разі відсутності дозволу), підпорядковане філії, на балансі якої воно відкрите.

Установи Банку – філії Банку та територіально відокремлені безбалансові відділення.

Філії Банку - відокремлені структурні підрозділи, що виділені на окремий баланс: регіональні управління, філії-відділення.

Філії-відділення – відокремлені структурні підрозділи, які не є юридичними особами, діють від імені Банку на підставі положень про відповідну філію, мають код філії Банку, код ЄДРПОУ та здійснюють операції з урахуванням переліку банківських операцій, які проводяться філією на підставі дозволу, наданого Банком або положення про таку філію (у разі відсутності дозволу), підзвітні і підконтрольні регіональним управлінням.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 167 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...