Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Збереження екранної форми і проекту у вигляді frm і vbp файлів



Отже, перший успіх досягнутий: Ваша програма запрацювала, на екрані Ви побачили вікно працюючого додатка. Природним є Ваше бажання зберегти додаток (як екранну форму, так і весь проект у цілому) для доробки чи модернізації в наступних сеансах роботи на комп'ютері. Зробити це зовсім не складно.

Насамперед придумайте і привласніть ім'я Вашому проекту. Можна діяти за аналогією: форму Ви вже назвали FПлощаСтін, тому проект назвіть РПлощаСтін.

У Вікні провідника проекту (мал. 2.12) клацніть по імені Вашого проекту, що задане за замовчуванням, — Projectl. Вікно Project Explorer, робота з яким докладно описана в розд. ІІ 2.3.

Мал. 2.12. Вікно провідника проекту з єдиною формою — FПлощаСтін

Якщо цього вікна немає на Головній панелі проекту, Ви можете його відкрити, вибравши команду меню View.

У Вікні властивостей, що розкрилося, (мал. 2.13) встановіть значення єдиної властивості (Name), що дорівнюю РПлощаСтін.

Мал. 2.13. Установка імені проекту у Вікні властивостей

А тепер скористайтеся кнопкою Зберегти інструментальну лінійку Головної панелі проекту. Клік по ній викликає появу вікна діалогу системи Windows (мал. 2.14).

Натискання кнопки Зберегти викликає збереження файлу форми і появу такого ж вікна для збереження файлу проекту. В полі Ім'я файлу цього вікна буде стояти РПлощаСтін.

Мал. 2.14. Збереження файлу екранної форми за допомогою вікна діалогу системи Windows

Після того як Ви у цьому вікні натиснете кнопку Зберегти, Ваш додаток буде збережено для подальшої модернізації чи доробки.

Про це буде свідчити змінений зміст Вікна провідника проекту (мал.2.15).

Мал. 2.15. Вікно провідника проекту після створення файлів frm і vbp




Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 192 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...