Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача № 4. Прокурор пред’явив у суді позов в інтересах Пушкова С.М



Прокурор пред’явив у суді позов в інтересах Пушкова С.М. до Військово-страхової компанії про стягнення на його користь страхової суми в розмірі 20 тис. грн.

У позовній заяві прокурора було зазначено, що Пушков С.М. є інвалідом I групи внаслідок поранення, отриманого їм у період проходження військової служби.

У судовому засіданні прокурор відмовився від позову і просив припинити провадження по справі. Присутній у залі судового засідання Пушков С.М. стверджував, що відбулося непорозуміння, і заперечував проти припинення справи. При цьому Пушков С.М. вважає суму позову заниженою і просив збільшити розмір позовних вимог до 200 тис грн.

Визначте процесуальне положення прокурора.

Яке процесуальне положення займає Пушков С.М.?

Задача № 5

Прокурор пред’явив позов про позбавлення Новікових батьківських прав по відношенню до їх дітей. У позовній заяві було зазначено, що батьки не займаються вихованням дітей, не працюють. Останнім часом у квартирі стали постійно проживати родичі, які приїжджають для здійснення торговельних операцій. Неодноразові звернення сусідів та бабусі дітей у відділення міліції не дали позитивних результатів.

Хто повинен бути притягнутий до участі у даній справі в захист інтересів дітей?





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 268 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...