Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета вивчення дисципліни



Ця дисципліна є обов’язковою нормативною з числа дисциплін циклу професійної підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за спеціальністю “Фінанси”.

Програма та тематичний план дисципліни орієнтовані на глибоке та ґрунтовне засвоєння студентами сучасної теорії та практики фінансового аналізу. Знання з курсу “Фінансовий аналіз” потрібні студентам для оволодіння практичними навичками аналітичної роботи майбутніх фахівців фінансових установ та фінансових служб суб’єктів господарювання в умовах ринку. Особливістю даної дисципліни є те, що вона носить прикладний характер.

Мета викладання курсу “Фінансовий аналіз” – вивчення теоретичних основ, організації і методики проведення фінансового аналізу; формування у студентів вміння давати об’єктивну оцінку фінансово-господарській діяльності, діагностувати основні проблеми її розвитку, виявляти напрямки вдосконалення та обґрунтовувати управлінські рішення, спрямовані на підвищення ефективності функціонування; оволодіння науковим підходом до вибору оптимальних варіантів фінансового управління.

Засвоєння цього курсу повинне виробити у студентів навички практичного використання прийомів та методик аналізу в процесі прийняття управлінських рішень, що сприятиме формуванню висококваліфікованих фахівців у галузі фінансів.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 214 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...