Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кафедра охорони інтелектуальної власності, цивільного права та цивільного процесу



1. Уміти “читати” і оцінювати ситуаційні, генеральні плани забудови лікарняних та їм подібних закладів, архітектурно-планувальні креслення лікарняних будівель, давати порівняльну гігієнічну оцінку різним варіантам проектів таких будівель.

2. Уміти проводити санітарне обстеження лікарняного, навчального, виробничого закладу з його санітарним описанням, складанням акту обстеження.

3. Оцінювати санітарний режим в палаті, секції, відділенні, лікувально-профілактичному, оздоровчому закладі в цілому та давати рекомендації щодо його забезпечення і поліпшення.

4. Оцінювати радіологічну обстановку, безпеку праці при роботі в рентгенологічних кабінетах, радіологічних лабораторіях і відділеннях.

5. Оцінювати результати вимірювань потужності доз іонізуючої радіації на робочих місцях, за захисними екранами, індивідуальних доз опромінення персоналу категорії А, забруднення радіонуклідами робочих поверхонь та їх концентрацію у повітрі, воді, харчових продуктах.

6. Визначати і оцінювати умови праці, психогенні фактори ліквідаторів наслідків катастроф, організувати і проводити профілактичні заходи.

Міністерство внутрішніх справ України

Харківський національний університет внутрішніх справ

Кафедра охорони інтелектуальної власності, цивільного права та цивільного процесу





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 200 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...