Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Опис конструкції і принцип роботи. Машина в2-фул/5 для зняття воску складається з двох каркасів 1, всередині яких розташовані барабани 2 з приводами 3



Машина В2-ФУЛ/5 для зняття воску складається з двох каркасів 1, всередині яких розташовані барабани 2 з приводами 3. Каркаси кріпляться до повзунів 4, які розмішаються на що поперечних направляють 5 двома гвинтовими пристроями. Чотири телескопічні стійки 6, в яких закріплені що направляють, дозволяють проводити настройку машини по висоті.

Каркас є зварною конструкцією. Із зовнішнього боку каркаса є швидкознімні щити, які відкривають доступ до барабана і приводу.

Видалення воскомаси із залишками пера і пеньків проводиться при переміщенні тушки конвеєром усередині машини.

Воскоудаляюча дія гумових пальців починається зверху птаха і поступово переміщається вниз завдяки наявності ухилу машини (барабанів). Воськомаса з пір'ям і пеньками падає вниз на транспортер, розташований під машиною.

3.

Мал.. Схема потоково-механізованої лінії ФДЕ для забою і обробки кроликів:

1 — пульт управління; 2 — пристрій для элсктрооглушеичя; 3 — машина для забою; 4 — жолоб для збору крові; 5 — ніж для відділення вух і лап; 6 — лоток для збору шкірок; 7 — конвеєр підвісний; 8 — - жолоб для збору шлунково-кишкового тракту; 9 — лотки для збору ліверу; 10, 11—места для проведення ветсанэкспертизы; 12 — душ; 13 — місце для знімання тушок; 14 — ніж для відділення голови і лап; 15, 16 — стелажі для охолодження; 17 — пристрій для сортування; 18 — ваги; 19 — стіл для упаковки

Організація технологічного процесу обробки кролів. Кроликів обробляють на поточно-механизированны лініях продуктивністю 500 і 1000 тварин в год:.

Кроликів, що надходять на лінію, оглушують електричним струмом, підвішують за задню лапу підвіску конвеєра і направляють в спеціальну машину для забою. Після забою тушка кролика протягом 2,5 хв знекровлюється, пересуваючись над жолобом для збирання крові, і підходить до механічного ножа, де її відділяють вуха і передні ноги.

Далі проводять забіловку, зйомку шкурок і нутровку. Після нутровки тушки проходять ветеринарно-санітарний контроль і обмиваються під душем водою. Потім автоматично скидаються з конвеєра і поступають до дискового ножа, де відділяється голова і задні ноги.

Після охолодження тушки сортують, зважують і упаковують в ящики.

Для переробки невеликих партій кроликів використовують агрегат карусельного типу годинною продуктивністю 120— 150 тварин, на якому всі операції виконують вручну у викладеній вище послідовності.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 305 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...