Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Промислових фільтруючих протигазів. Марка коробки Тип коробки і розпізнавальне фарбування СДОР, від яких захищає коробка А



Марка коробки Тип коробки і розпізнавальне фарбування СДОР, від яких захищає коробка
А, А8 Без фільтру проти аерозолів (ПАФ). Коричнева. Пари органічних сполук (бензин, керосин, аце-тон, бензол, толуол, ксилол, сірковуглець, спирти, ефіри, анілін, газо- і органічні сполу-ки бензолу і його гомологів, тетраетил свин-цю), фосфор і хлорорганічні отрутохімікати.
А З ПАФ. Коричнева з білою верти-кальною смугою. Те саме, а також пил, дим і туман.
В, В8 Без ПАФ. Жовта. Кислі гази і пари (сірчаний газ, хлор, сірко-водень, синильна кислота, окисли азоту, хло-ристий водень, фосген), фосфор і хлорорга-нічні отрутохімікати.
В З ПАФ. Жовта з білою вертикальною смугою. Те саме, а також пил, дим і туман.
Г, Г8 Без ПАФ. Чорно- жовта. Пари ртуті, ртутьорганічні отрутохімікати, на основі етилмеркурхлоріду.
Г З ПАФ. Чорно-жовта з білою вер-тикальною смугою. Те саме, а також пил, дим і туман, суміш пару ртуті і хлору.
Е, Е8 Без ПАФ. Чорна. Миш’яковий і фосфористий водень.
Е З ПАФ. Чорна з білою вертикаль-ною смугою. Те саме, а також пил, дим і туман.
КД, КД8 Без ПАФ. Сіра. Аміак, сірководень і їх сполуки.
КД З ПАФ. Сіра з білою вертикаль-ною смугою. Те саме, а також пил, дим і туман.
М Без ПАФ. Червона.   Окисел вуглецю при наявності органічно-го пару (окрім практичних не сорбіруючих речовин, наприклад метану, бутану, етану, етилену, та інших), кислих газів, аміаку, ми-ш’якового і фосфористого водню.
М З ПАФ. Червона з білою вертикаль-ною смугою. Те саме, а також пил, дим і туман.
СО Без ПАФ. Біла. Окисел вуглецю.
БКФ З ПАФ. Зелена з білою вертикаль-ною смугою. Кислі гази і пар, пар органічних речовин, миш’якового і фосфористого водню і від різних аерозолів (пил, дим і туман).

В комплект промислового протигазу великих габарит-них розмірів входять: фільтруюча поглинальна коробка, лицева частина, з’єднувальна трубка, комплект не запітні-лих плівок, сумка та інструкція з користування.

В промисловості для захисту органів дихання від дея-ких СДОР використовуються і малі протигазові коробки двох типів: з проти аерозольним фільтром (МКПФ) і без нього (МКП), які класифікуються за марками А, В, Г, КД і С.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 436 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...