Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація роботи органів Державної казначейської служби України, щодо реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів



З метою забезпечення здійснення контролю при прийнятті бюджетних зобов’язань розпорядниками і одержувачами коштів місцевих бюджетів, які перебувають на казначейському обслуговуванні, органи ДКСУ:

- здійснюють реєстрацію бюджетних зобов’язань розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів;

- ведуть облік бюджетних зобов’язань розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів;

- відображають у звітності про виконання державного бюджету бюджетні зобов’язання розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів.

При реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів органами ДКСУ здійснюється перевірка відповідності напрямів витрачання бюджетних коштів бюджетному асигнуванню.

Розпорядники бюджетних коштів беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють платежі тільки в межах бюджетних асигнувань, встановлених кошторисами, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років.

За умови взяття бюджетного зобов’язання розпорядники бюджетних коштів протягом 7 робочих днів з дати його виникнення подають до відповідного органу ДКСУ:

- реєстр бюджетних зобов’язань;

- оригінали документів або їх копії, засвідчені в установленому порядку, що підтверджують факт узяття бюджетного зобов’язання.

Розпорядники коштів місцевих бюджетів протягом 7 робочих днів з дати виникненнябюджетного фінансового зобов’язання, але не пізніше останнього робочого дня місяця подають до відповідного органу ДКСУ:

- реєстр бюджетних фінансових зобов’язань;

- оригінали документів або їх копії, засвідчені в установленому порядку, що підтверджують факт узяття бюджетного зобов’язання та бюджетного фінансового зобов’язання.

Органи ДКСУ в бухгалтерському обліку обліковують бюджетні зобов’язання та фінансові зобов’язання розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів, яких вони обслуговують, на рахунках, відкритих за групою рахунків позабалансового обліку 942 «Зобов’язання розпорядників та одержувачів бюджетних коштів за коштами місцевого бюджету».





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 318 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...