Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Облік коштів від повернення до загального фонду місцевих бюджетів кредитів



3143 - «Рахунок для зарахування до загального фонду місцевих бюджетів повернення бюджетних кредитів»

3142 – «Кошти загального фонду місцевих бюджетів»

7231 - «Кредитування загального фонду місцевого бюджету за вирахуванням погашення»

Рис. 7.2. Схема порядку проходження та відображення в бухгалтерському обліку коштів від повернення кредитів до загального фонду місцевих бюджетів

- за балансовим рахунком 3153 «Рахунок для зарахування до спеціального фонду місцевих бюджетів повернення бюджетних кредитів».

Інформація щодо сум коштів від повернення кредитів одночасно відображається на відповідному рахунку, відкритому за рахунком бюджетного обліку 7232 «Кредитування спеціального фонду місцевого бюджету за вирахуванням погашення».

Для щоденного акумулювання платежів, які надійшли до спеціального фонду місцевого бюджету, ГУ ДКСУ відкривають рахунки за балансовим рахунком 3152 «Кошти спеціального фонду місцевих бюджетів, які направляються на спеціальні видатки».

Залишки коштів, що склалися на відповідних рахунках, відкритих за балансовими рахунками 3151 та 3153, на кінець операційного дня у регламентований час засобами програмного забезпечення перераховуються на рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3152.

Порядок проходження та відображення в бухгалтерському обліку надходжень до спеціального фонду місцевих бюджетів наведено на рис. 7.3, 7.4.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 284 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...