Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Програма WinChat



Призначення. Програма WinChat призначена для діалогового обміну інформацією між комп’ютерами в режимі реального часу. Можливості та особливості. За допомогою WinChat можна вести діалогову бесіду двох користувачів ПК. Користувач може встановити зв’язок також з декількома ПК. Програма забезпечує взаємодію користувачів в інтерактивному режимі тобто по мірі введення співрозмовником відповіді його текст відображається у вікні користувача. Характеристика. WinChat – це службова програма Windows але існують й окремі розробки. Файли програми знаходиться у папці Windows\system 32, їх ~ 7 в залежності від різновиду програми. Файл завантаження - winchat.exe, розмір якого ~34 Кбайт. Версія відповідає версії ОС; остання – 5.1.2600. Розробник - корпорація Microsoft. Мова програми – російська. Структура вікна. Вікно програми має рядок заголовку, меню програми (Разговор, Правка, Параметры, Справка), панель інструментів, робоче поле та рядок стану (рис.29). Після встановлення зв’язку вікно поділяється на дві частини (рис.30). Початок розмови. Щоб почати розмову треба обрати команду Установить связь у підменю Разговор. Далі зазначить ім’я комп’ютера (наприклад, VC201-10), з яким встановлюється зв’язок. Щоб збільшити кількість співрозмовників слід обрати команду Установить связь у підменю Разговор і зазначить ім’я комп’ютера, що варто включити в розмову. Тільки користувач, що почав розмову, може збільшити число співрозмовників. Повідомлення можна ввести у вікно Chat до встановлення зв’язку з іншим комп’ютером.

Рисунок 29. Вікно програми Chat


Рисунок 30. Діалогова бесіда двох комп’ютерів





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 265 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...