Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовчі роботи та роботи передпольового періоду



Наводяться характеристика та обсяги вивчення фондових, архівних і опублікованих матеріалів, колекцій кам’яного матеріалу, включно з палеонтологічними колекціями. Обґрунтовується необхідність попередньої рекогносцировки об’єкта або району робіт, обліт його літаком або вертольотом. Наводиться характеристика забезпеченості робіт топографічними картами та планами, наявність матеріалів аерокосмічних зйомок, обґрунтовується необхідність придбання згаданих матеріалів, кількість аркушів і ціни, необхідність та обсяги попереднього дешифрування матеріалів аерокосмічних зйомок за різновидами та масштабами. Перелічуються матеріали, які будуть розроблені в результаті виконання підготовчих робіт і робіт передпольового періоду (попередні карти, плани, схеми, розрізи, каталоги тощо).

В разі необхідності розрахунку в проекті та кошторисі витрат на машинописні, креслярсько-оформлювальні роботи, за нормами ЗУКН, розділ 1, вказуються види матеріалів, що оформлюються, та основні нормо-утворюючі чинники: категорії складності матеріалів, інтервали, кількість граф, характер контурів, кількість знаків на 1 дм2, кількість фарб тощо.

Обсяги підготовчих робіт, робіт загального характеру, переходів та переїздів виробничих груп, машинописних і креслярсько-оформлювальних робіт повинні бути розбиті на групи за ознаками нормо-утворюючих чинників: відхилення від прийнятих у нормах вимірників (кількість сторінок, що виписуються, на 100 сторінок тексту, що вивчається), способів збору інформації та її систематизації, видів колекцій, категорій складності дешифрування або геологічного вивчення, характеру виходу води тощо.

Обґрунтовується необхідність консультацій, кількість і рівень кваліфікації фахівців-консультантів.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 221 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...