Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання (Додаток Б)



- погружение в масляную ванну - разбрызгиванием - под действием центробежных сил - капельное - масляным туманом - заполнение смазочным материалом пространства внутри подшипника - герметизированный подшипник с двухсторонним контактным уплотнением с запасом смазки на весь период службы

Завдання на курсове проектування

Завдання формується за вихідними даними табл.1. Керівник курсового проекту в праві внести у завдання додаткові вихідні дані і конкретні умови. Завдання оформляється у вигляді документу (Додаток Б).

Варіант завдання вибирається за порядковим номером прізвища студента (курсанта) у списку журналу відвідувань академічної групи.

Для першого розділу роботи завдання видається за пропозицією студента (курсанта), або кафедри.

Згідно номера варіанта для другого і третього розділів завдання визначається за таблицею, де вказано номер теми відповідно 2-го і 3-го розділів (Додаток В).

3. Зміст курсової роботи

У курсовій роботі (проекті) повинні знайти відображення важливі питання будови автомобілів, конструкції вузлів, агрегатів та систем а також їх технічного обслуговування.

Курсова робота (проект) повинна бути побудованою у такій послідовності:

Титульна сторінка (Додаток А).

Завдання (Додаток Б).

Анотація.

Зміст.

Вступ.

Розділ 1

Розділ 2

Розділ 3





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 281 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...