Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Про припинення забруднення природного середовища у військовій частині АЗООО



(зразок)
"24" лютого 1996 р. м. Чернігів

Мною, начальником відділу екологічної інспекції управління екології ЗС України полковником Кравченком І.Б., в присутності заступника командира військової частини АЗООО по тилу підполковника Репешка О.О. перевірено додержання природоохоронного законодавства України у військовій частині АЗООО та встановлено грубі порушення вимог закону України "Про охорону навколишнього природного середовища, що являють небезпеку в забруд­ненні навколишнього природного середовища при продовженні експлуатації складу пально-мастильних матеріалів (ПММ), а саме:

на складі ПММ резервуари та технологічне обладнання мають багаточи-сельні течі нафтопродуктів, в результаті чого забруднюються грунти та грунтові води;

в частині відсутні очисні споруди (нафтовловлювачі) для збору наф-товміщуючих стоків з території складу ПММ.

На підставі ст.ст. 20,35,37,50,58 Закону України "Про охорону навколиш­нього природного середовища" та відповідно до вимог наказу Міністра обо­рони України 1995 р. № 171 постановляю:

Командиру військової частини АЗООО

1. Припинити з 25 лютого 1996 р. експлуатацію складу ПММ до усунен­ня течі пального та ліквідації наслідків забруднення грунту нафтопродукта­ми.

2. За допущені порушення вимог природоохоронного законодавства Ук­раїни та спричинення навколишньому природному середовищу збитків - при­тягти до матеріальної відповідальності начальника складу ПММ майора Та­ранова С.В.

3. За невжиття своєчасних заходів щодо усунення порушень природоохо-


ронного законодавства України покарати своєю владою начальника служби ПММ частини майора Репешка О.О.

Постанова може бути оскаржена в природоохоронні органи Генеральної Прокуратури України протягом 10 днів з часу одержання даної Постанови. Оскарження не припиняє виконання вимог даної Постанови.

Повідомлення про вжиті конкретні заходи щодо усунення відмічених недоліків до 1 березня 1996 р доповісти в управління екології Збройних Сил України (252168, м. Київ-168, в/ч А0108).

Відповідальність за виконання даної Постанови покладається на коман­дира військової частини АЗООО полковника Є. Луковського.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 325 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...