Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Юридичні адреси і реквізити Сторін



ОРЕНДОДАВЕЦЬ:
____________________

Від імені Орендодавця
Директор_______________

ОРЕНДАР:
____________________

Від імені Орендаря
Директор ______________

ДОГОВІР АРЕНДИ

М. Львів __________ 200_______ р.

_____________________________________(надалі іменується "Орендодавець" в особі ___________________________________________,

що діє на підставі___________________________________,

З однієї сторони, та ___________________________

(надалі іменується "Орендар") в особі __________________________________,

що діє на підставі _______________________________,

з іншої сторони, в подальшому разом іменуються "Сторони", а кожна окремо - "Сторона" уклали цей Договір оренди (надалі іменується "Договір") про таке:

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

В порядку та на умовах, визначених цим Договором, Орендодавець зобов'язується передати Орендареві у строкове платне користування‚ а Орендар зобов'язується прийняти у строкове платне користування приміщення, що визначене у цьому Договорі (надалі іменується "приміщення‚ що орендується"), та зобов'язується сплачувати Орендодавцеві орендну плату.

Адреса будинку‚ у якому знаходиться приміщення‚ що орендується:_________________________________________________________.

Загальна площа приміщення‚ що орендується: _______________________________ кв. м.

Номер кімнати: ______________________. Поверх: ________________________.

Стан приміщення‚ що орендується‚ на момент передання в оренду: придатне для використання у відповідності до мети оренди, визначеної у п. 2.1цього Договору.

Недоліки приміщення‚ що орендується‚ на момент передачі в оренду:______________________ (наприклад, приміщення потребує поточного ремонту).





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 466 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...