Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача 7. Результати обстеження 100 сімей, які перебувають у шлюбі 10 років, на наявність та кількість дітей наведені у таблиці: Число дітей



Результати обстеження 100 сімей, які перебувають у шлюбі 10 років, на наявність та кількість дітей наведені у таблиці:

Число дітей             Разом
Число сімей              

Визначити загальну дисперсію кількості дітей у сім’ї та проаналізувати наведену сукупність на однорідність. Проаналізувати форму розподілу на асиметричність і плосковершинність. Визначити дисперсію для частки сімей, в яких троє і більше дітей. Зробити висновки.

Задача 8

Є дані щодо розподілу сімей за їх розміром, які наведені в таблиці.

Число членів сім’ї           Разом
Число сімей            

Визначити загальну дисперсію двома способами. Проаналізувати сукупність на однорідність та оцінити форму розподілу на асиметричність та плосковершинність. Зробити висновки.

Задача 9

За наведеними даними про віковий розподіл автомобільного парку регіону (дані умовні), визначити структурні зрушення та оцінити їх інтенсивність для кожного типу рухомого складу за допомогою лінійного та квадратичного коефіцієнтів структурних зрушень; провести порівняльний аналіз; зробити висновки.

Вікова група автомобілів (років) Вантажні автомобілі, од. Автобуси, од.
2000 р. 2010 р. 2000 р. 2010 р.
до 5 5 – 10 10 – 15 більше 15        
Разом        
           




Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 453 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...