Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача № 1. Слідчий М. розслідував кримінальну справу, порушену за фактом крадіжки особистого майна К



Слідчий М. розслідував кримінальну справу, порушену за фактом крадіжки особистого майна К. Після затримання раніше судимого В., під час пред'явлення йому обвинувачення, М. в обмін на обіцянку не притягувати до кримінальної відповідальності неповнолітнього брата В., який також брав участь у крадіжці, поставив йому в вину ще два епізоди крадіжок особистого майна громадян з їхніх квартир, які залишалися не розкритими.

Кваліфікуйте дії слідчого.

Задача № 2

Суддя районного суду П. на прохання свого двоюрідного брата С., виніс рішення на користь Б., визнавши за останньої право власності на ½ домобудівництва. Після постанови судового рішення С. передав П. “благодарность” від Б. у вигляді кольорового телевізора вартістю 3800 гривень.

Дайте кримінально-правову оцінку вчиненому.

Задача № 3

Ц., яка ніде не працювала й була без певного місця проживання, у стані алкогольного сп'яніння, задушила свою двомісячну дочку, а її співмешканець Б. відніс труп дівчинки в лісопосадку й закопав. Через кілька днів після вчиненого, Ц. звернулася до дільничного інспектора міліції із заявою про пропажу доньки. За цим фактом була порушена кримінальна справа, в ході слідства Ц. була викрита у вбивстві своєї доньки.

Кваліфікуйте дії винної.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 333 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...