Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача № 5



Судом М. було засуджено за ч. 1 ст. 366 та ч. 1 ст. 364 КК за те, що він, зловживаючи службовим становищем інженера з техніки безпеки вагонного депо ст. Роздільна, вчинив службове підроблення – умисно з особистої заінтересованості не відобразив у річному звіті факти травмування чотирьох робітників.

Чи правильно вирішив цю справу суд?

Задача № 6

Вироком суду С. був засуджен за ст. 368 ч. 2 КК. Він був визнан винним в тому, що, працюя завідуючим хирургичного відділу центральної районної лікарні, він протягом року неоднарозово отримував хабари від громадян, які перебували на лікування і їх родичів за проведення ним операцій і забезпечення персоналом відповідного догляду.

Чи є такі дії Кримінально карними.

Заняття № 2

1. Зловживання владою або службовим становищем, його відмінність від заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем.

2. Перевищення влади або службових повноважень.

3. Службове підроблення, відмінність матеріального підроблення від інтелектуального.

4. Службова недбалість.

Завдання:

1. Назвіть ознаки за якими зловживання владою або службовим становищем відрізняється від перевищення влади або службових повноважень.

2. Надайте визначення матеріального та інтелектуального підроблення.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 415 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...