Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача № 3. 20 березня близько 12 години в чергову частину Луцького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те



20 березня близько 12 години в чергову частину Луцького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що у приміщенні Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку є вибуховий пристрій.

На місце події, на вулицю Кафедральну, одразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі із керівництвом УМВС України в області, вибухово-технічна служба Науково дослідного експертно-криміналістичного центру, а також всі оперативні служби обласного центру.

Як з’ясувалося в ході оперативно-розшукових заходів, «анонімом» виявився 58-річний непрацюючий місцевий житель Ігор Б. Чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, розповів, що насправді ніякої бомби у консульстві немає. Оскільки Ігоря Б. вдалося одразу затримати, аби уникнути паніки серед присутніх громадян, роботу відомства не припиняли.

Вирішить питання щодо відповідальності.

Задача № 4

Ф., Т. й Н. зробили вночі чотири збройні напади на магазин, залишившись при цьому ніким не заміченим. Чверть награбованого вони віддали М. за те, що той передав у їхнє розпорядження револьвер системи "Наган". Останній участі в нападах не приймав.

Виріште питання про відповідальність осіб, винних у вчиненні злочину.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 345 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...