Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

МТП - матеріально-технічне постачання НОП - наукова організація праці



Рис. 3.2. Фактична (дійсна) організаційна структура управління радіотехнічного заводу




; т Варіант З

Торгово-посередницьке підприємство організоване у формі товариства з повною, відповідальністю і спеціалізується нз роздрібній торгівлі продуктовими товарами вітчизняного та імпортного походження на території обласного центру. Підприємству належать три. магазини загальною площею 1600 м2. Крім основного виду діяльності, підприємство також займається посередницькими операціями, гуртовою торгівлею, здає в довгострокову оренду складські приміщення. Загальна чисельність зайнятих - 110+ЗИ осіб. Фактична (дійсна) організаційна структура управління підприємством наведена на рис. 3.3, а функції структурних підрозділів V табл. 3.6.


Підприємство стоїть на порозі реорганізації та розширення свої діяльності. Заплановано почати надавати послуги з доставки товарів до клієнтів, сформувати власну транспортну службу, відкрити магазини у кількох найбільших районних центрах та розпочати торгівлю промисловими товарами. У зв'язку з цим заплановано закупити власний автотранспорт та збільшити кількість працівників на 30+6И осіб.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 285 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...