Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Послідовність виконання лабораторної роботи. 1. Викладач перевіряє засвоєння студентами теоретичного матеріалу та коротко пояснює особливості функціонування підприємств заданого профілю



1. Викладач перевіряє засвоєння студентами теоретичного матеріалу та коротко пояснює особливості функціонування підприємств заданого профілю.

2. Студенти отримують ^індивідуальне завдання і дані про форму організації,, профіль і види діяльності, чисельність зайнятих та організаційну структуру управління під­приємством (див. п. 3.5, де N - номер варіанта від 1 до 5).


3. Використовуючи перелік функцій структурних підрозділів підприємства (див. п. 3.5), студенти визначають чисельність та функції посадових осіб підприємства і заповнюють табл. 3.1.

4. Студенти розробляють заходи з удосконалення організаційної структури управління підприємством, на підставі інформації про зміну пріоритетів у розвитку підприємства. Розроблені заходи та їх обгрунтування записуються в табл. 3.2.

5. Відповідно до розроблених заходів студенти визначають функції та чисельність

посадових осіб підприємства (результати подаються в табл. 3.3) і розробляють нову організаційну структуру управління підприємством.

Заходи з вдосконаленню сіруктури управління підприємством розробляються за такими напрямами:

1. Ліквідація підрозділів, в діяльності яких немає потреби. * 2. Зменшення чисельності неефективних підрозділів.

3. Організація нових підрозділів.,

4. Вдосконалення інформаційних потоків.

5. Перерозподіл повноважень і відповідальності.

6. Розробка нових підходів до делегування повноважень.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 290 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...