Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Участь у програмах людей віком до 18 років



1.26 Слід приділяти належну увагу фізичному та емоційному благополуччю і гідності людей віком до 18 років, які беруть участь або іншим чином задіяні у програмі. Це не залежить від будь-якої згоди, що її дали учасник чи батьки, опікун або інша особа у віці старше 18 років, котра заміняє батьків.

1.27 Людям віком до 18 років не можна спричиняти зайвого страждання чи хвилювань внаслідок їх участі у програмах або трансляції цих програм.

1.28 Призи, призначені для дітей, мають відповідати віковій категорії аудиторії та учасників.

(Див. Правило 2.11 у Розділі 2 "Завдання шкоди та образ".)

РОЗДІЛ 2:

ЗАВДАННЯ ШКОДИ ТА ОБРАЗ

(Відповідне законодавство зокрема включає розділи 3(4)(g) і (l) та 319(2)(а), (f) і (l) Закону про зв’язок 2003 р. та Статті 10 і 14 Європейською конвенції з прав людини.)

Цей розділ слід читати разом з Розділом 1 "Захист осіб віком до 18 років". Правила цього розділу призначені не лише для забезпечення достатнього захисту для дорослих, але і для захисту осіб віком до 18 років.

Принцип

Забезпечити застосування загальноприйнятих стандартів до змісту телевізійних і радіопрограм з метою надання адекватного захисту членам суспільства від включення в такі послуги шкідливих та/або образливих матеріалів.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 202 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...