Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Запити на нетрансльовані матеріали



Усі запити про перегляд нетрансльованих матеріалів слід погоджувати з розпорядчим редактором з редакційної політики. Окрім того, усі запити, зроблені у зв’язку із судовим розглядом чи планованими або активними процедурами розгляду скарг, наприклад стосовно медичної недбалості, слід погоджувати перед трансляцією з відділом юридичних консультацій з програм, а після трансляції – з відділом судових спорів.

Звичайно Бі-Бі-Сі не передає нетрансльовані матеріали третім сторонам без судового ордера. Іноді доцільно негайно підкоритися такому ордеру; в інших випадках буває необхідно оспорити такий ордер і оскаржити його в судах найвищої інстанції.

Ми ніколи добровільно не надаємо доступ до нетрансльованих матеріалів:

· якщо це може наразити на небезпеку людей, які працюють над програмами Бі-Бі-Сі.

· якщо це може ускладнити збирання таких матеріалів у майбутньому.

· якщо запит видається "виловлюванням" доказів.

· якщо матеріали містять інформацію, що визначає конфіденційне джерело чи учасника.

· якщо вони суперечать нашим контрактним зобов’язанням.

· якщо в них показані треті стороні, чиї права можуть бути порушені передачею матеріалів.

Репутації Бі-Бі-Сі може бути також завдано шкоди, якщо інші організації та особи матимуть доступ до нетрансльованих матеріалів для власного використання. Наприклад, ми звичайно не надаємо нетрансльовані матеріали організаціям для такої мети, як навчання і зв’язки з громадськістю.

Юридично ми не зобов’язані зберігати документи, записи або нетрансльовані матеріали, зібрані під час виробництва програми, якщо тільки вони не є і аж доки вони є предметом запиту від поліції чи судів, і якщо немає загрози судового позову. Див. Розділ 3 "Точність – Ведення нотаток".





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 263 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...