Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналітична



аналіз отриманих

результатів діяльності

для прийняття

ефективних управлінських рішень


Рис. 1.2. Функції бухгалтерського обліку

Інформаційна функція передбачає, що бухгалтерський облік є основним джерелом інформації для управління майном власника. Дана функція забезпечує задоволення потреб всіх рівнів системи управління в інформації про господарську діяльність підприємства; накопичення інформаційних даних таким чином, щоб на їх підставі можна було отримати достовірну та повну характеристику господарської діяльності підприємства.

Контрольна функція бухгалтерського обліку полягає у забезпеченні здійснення контролю за діяльністю підприємства для оперативного усунення виявлених відхилень і помилок та наступного вибору правильного напряму її ведення.

Важливість контрольної функції бухгалтерського обліку пов'язана насамперед з тим, що вона передбачає здійснення контролю за збереженням,






Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 191 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...