Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Терміни проведення попереднього захисту



Форма навчання студента № попереднього захисту Термін проведення захисту Наявність обсягу дипломної роботи
  Денна   Кінець листопада Вступ, перший розділ
  Середина березня Другий розділ
  кінець квітня Третій розділ
    Заочна   лютий Тема і план
  жовтень Перший розділ, таблиці до другого розділу, фактичний матеріал у вигляді фінансової та статистичної звітності
  кінець грудня Кінцевий варіант роботи

Дата кожного попереднього захисту визначається кафедрою фінансів за місяць до його проведення. Студент на попередній захист повинен подати зазначені у таблиці матеріали та підготувати коротке повідомлення. Після проведення попереднього захисту комісія визначає ступінь готовності дипломної роботи та вказує на недоліки, які слід усунути до наступного попереднього захисту (захисту). У разі, якщо студентом не надано матеріали роботи на попередній захист, він не допускається до наступного попереднього захисту і до захисту, про що повідомляють у деканат обліково-фінансово-факультету. У разі успішного проходження трьох етапів попереднього захисту кафедра рекомендує роботу до захисту на засіданні державно-екзаменаційної комісії (ДЕК).





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 241 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...