Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рекомендації до виконання дипломної роботи



УДК 657.1

Методичні рекомендації підготували:

д.е.н., доцент Н.М. Сіренко, к.е.н., доцент М.Д. Бабенко, к.е.н, доцент А.В. Бурковська, к.е.н, доцент Л.С. Кравчук, к.е.н., доцент Г.М. Рябенко, асистент Т.І. Лункіна, асистент Д.В. Резніченко.

Рецензенти:

Гудзинський О.Д. д.е.н., професор кафедри менеджменту ім. проф.. Й.С.Завадського, Національний університет біоресурсів і природокористування України

Вишневська О.М. – к.е.н., доцен, декан обліково-фінансового факультету Миколаївського державного аграрного університету

Відповідальний за випуск:

завідувач кафедри фінансів д.е.н., доцент Сіренко Н.М.

Фінанси підприємств: методичні рекомендації для виконання дипломних робіт студентами денної та заочної форми навчання спеціальності 7.050106 “Облік і аудит” – Миколаїв: МДАУ, 2011.

Друкується за рішенням методичної комісії обліково-фінансового факультету протокол № 1 від 15 вересня 2011 року

ЗМІСТ

ВСТУП………………………………...…………………………………..……..4

1. РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ…………...5

2. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ОФОРМЛЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ…………………………………………………………………………….….10

3. РЕКОМЕНДОВАНА ТЕМАТИКА ДИПЛОМНИХ РОБІТ…………….....15

4. ОРІЄНТОВНИЙ ЗМІСТ ТЕМАТИКИ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ………....17

5. РЕКОМЕНДОВАНІ ТАБЛИЦІ ДЛЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ……..…….37

6. СПИСОК ДЖЕРЕЛ, ЩО РЕКОМЕНДОВАНІ ДЛЯ ОПРАЦЮВАННЯ…………………………………………………………………...141

ДОДАТКИ ………………………………………………………………….…153

ВСТУП

Фінанси підприємств є основою фінансової системи країни. Підвищення ефективності та конкурентоспроможності підприємницьких структур та економіки країни в цілому можливо тільки за умови підготовки висококваліфікованих управлінських кадрів. У сучасних умовах розвитку економіки України значно зросли вимоги до знань спеціалістів у галузі фінансово-кредитних дисциплін.

Дипломна робота виконується на завершальному етапі навчання студентів Миколаївського державного аграрного університету. Виконання дипломної роботи є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня і виступає підсумковою формою контролю знань студентів з обраної спеціальності.

Дипломна робота являє собою завершене самостійне теоретично-прикладне дослідження з актуальних та проблемних питань теорії і практики, застосування методів, способів і механізмів управління фінансово-кредитними процесами на рівні підприємства, в умовах розвитку ринкових відносин. Теоретичні та практичні результати, які висвітлюються у роботі, дозволяють визначити готовність студента до самостійного вирішення сучасних організаційно-управлінських, економічних та фінансово-кредитних завдань і відображають його вміння інтегрувати теоретичну підготовку з практичними навичками.

Накопичений у курсових роботах матеріал, глибоке та всебічне вивчення проблеми дослідження, набуті навички наукової роботи є фундаментом для написання дипломної робіти.

Основною метою методичних рекомендаційдля виконання дипломної роботистудентами спеціальності 7.050106 «Облік і аудит» денної та заочної форм навчання є допомогастудентам, майбутнім спеціалістам, самостійно виконати наукове дослідження, використовуючи набуті в процесі навчання професійні знання, визначитися із структурою дипломної роботи, оформити текстовий та табличний матеріал, правильно подати ілюстрації, графіки, формули та використані літературні джерела.

Методичні рекомендації розроблено з урахуванням Програми підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» та навчального плану Миколаївського державного аграрного університету, відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 4 січня 2002 року № 2984, інших нормативно-правових актів, галузевих стандартів вищої освіти, вимог Болонського процесу.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 269 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...