Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні вимоги до оформлення роботи



Після вивчення теоретичної частини курсу, студенти виконують ін-дивідуальне контрольне завдання, яке є частиною кейс-завдання. Індивіду-альне контрольне завдання пишуть чітко і розбірливо на аркушах паперу формату А - 4 з полями для зауважень викладача-рецензента.

Робота набирається на комп'ютері на одному боці паперу формату А4 з розмірами сторін 210 х 297 мм шрифтом Times New Roman, розмір шрифту 14, міжрядковий інтервал - 1,0. Поля: зліва - 30 мм, справа - 15 мм, зверху - 20 мм, знизу - 15 мм (можна писати від руки). Кожен абзац починається від-ступом, рівним 12,5 мм від лівого краю. При виконанні рукописним спосо-бом робота пишеться чорним чорнилом чітким розбірливим почерком, а також враховуються всі перераховані вище вимоги. Кількість сторінок інди-відуального контрольного завдання – 8 – 12 сторінок, при виконанні роботи рукописним способом кількість сторінок залежить від почерку студента. По-милки і графічні неточності, виявлені в процесі виконання роботи, допуска-ється виправляти зафарбовуванням штрихом і написанням на тому ж місці виправлених матеріалів.

Усі сторінки роботи повинні бути пронумеровані починаючи з титуль-ного листа (на ньому номер не ставиться). Номери сторінок ставляться араб-ськими цифрами в правому верхньому куті аркуша.

Виконана індивідуальне контрольне завдання вкладається в обкладин-ку і зшивається.

Структурними елементами тексту роботи є розділ і підрозділ (голова та параграф). Розділи (глави) повинні мати порядкові номери в межах всієї роботи, позначений арабськими цифрами з крапкою, підрозділи (параграфи) - в межах кожного розділу. Номери підрозділів складаються з номерів розділу і підрозділу, розділених крапкою. В кінці номера підрозділу також ставиться крапка (наприклад 1.1., 2.1.). Найменування розділів і підрозділів повинні бути короткими. Найменування розділів і підрозділів записуються у вигляді заголовків. Перенесення слів у заголовках і підкреслення заголовків не до-пускається. Відстань між заголовком розділу і текстом при виконанні роботи на комп'ютері має становити 1 - 2 інтервалу, при виконанні рукописним спо-собом - 5 – 7 мм. Відстань між заголовком підрозділу і текстом - 1 інтервал. У межах одного розділу кожний наступний підрозділ розташовується в міру закінчення попереднього. Якщо після заголовка підрозділу на сторінці міс-титься менше трьох рядків тексту, по підрозділ слід почати з нової сторінки.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 158 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...