Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

У ЛВЧД-1 та ЛВЧ-1



Якість підготовки складів поїздів в рейс знаходиться на низькому рівні. Деякі несправності не усуваються зовсім. Так при перевірці поїзда №101/102 працівниками електроцеху вагонного депо не усуваються несправності на протязі кількох поїздок, не дивлячись на те, що робляться записи в журналі ремонту (поїзній відомості). Так 21.08.10. був зроблений запис на усунення витоків струму на корпус вагонів №№: 20017 (+), 15928 (-), 05572 (+, -), 11495 (+, -), 24316 (-), 21825 (-).

У ЛВЧ-2 основні недоліки: випуклість гуми по відношенню до металевого армування пакету повідка візка, відхід бурту гумової втулки від бокової поверхні кріпильної головки гідравлічного гасника коливань, послаблений фіксатор гальмівного башмака, не відрегульовано натяг пасів приводу підвагонного генератора, не вірно підібрані паси приводу підвагонного генератора, не замінені несправні гідравлічні гасителі коливань, вихід за обід гальмівних колодок, відсутність трафарету на редукторі приводу ТРКП який вказує на тип мастила, не опломбовані стоп-крани, теча системи опалення та водопостачання вагонів, не заварені ланки ланцюга випускного клапану.

У ЛВЧ-3 при перевірках виявлено наступні недоліки не відрегульована гальмівна важільна передача, не замінені гідравлічні гасителі коливань з витіканням мастила, не відрегульовано натяг пасів приводу підвагонного генератора, не підібрані по дожині паси приводу підвагонного генератора, випуклість гумового пакету повідка більше 6 мм, спрацьована втулка валика кронштейну кріплення гідравлічного гасителя коливань, послаблена контргайка фіксатора гальмівного башмака, не змащені буферні комплекти, відсутній фільтр в кришці гальмівного циліндру.

Позапланове виключення вагонів у поточний ремонт.

У ЛВЧД-1 вагонів яким би ремонт виконувався повторно з однієї несправності не було. Всього поточним ремонтом відремонтовано 1520 вагонів, в 2009 році за аналогічний період 1473.

У ЛВЧ-2 поточний ремонт в продовж кварталу виконано 35 вагонам приписного парку, вагонів яким би ремонт виконувався повторно з однієї несправності не було, в минулому році за той самий період поточний ремонт виконано 29 вагонам.

У ЛВЧ-3 поточний ремонт в продовж кварталу 2010р. виконано 60 вагонам, у 2009 році 63 вагонам приписного парку. Повторення поточного ремонту по одній і тій само причині одного вагона з числа приписного парку не було.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 239 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...