Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Крем білковий



Білки охолоджують до 1-2°С, збивають на малій швидкості машини, потім включають більшу швидкість і збивають до збільшення їх об'єму в 5-6 разів.

Не припиняючи збивання, поступово додають цукрову пудру, лимонну кислоту, ванільний цукор і продовжують збивання 2 хв.

Крем необхідно зразу використовувати, оскільки він нестійкий при зберіганні.

Крем вершковий

Вершки охолоджують до 2°С і збивають у збивальній машині. Після утворення густої пишної піни, не припиняючи збивання, поступово додають цукрову пудру і ванільний цукор.

Для надання крему стійкості в нього можна додавати желатин (20г на 1000г крему).

Білково-малювальна маса

Білки яєць збивають до пишної піни і, не припиняючи збивання, додають цукрову пудру, просіяну через сито. Для надання смаку, пластичності І білого кольору додають лимонну кислоту.

Готова маса повинна бути однорідною, піна - щільною, добре зберігати форму.

Малювальну масу можна підфарбувати натуральними харчовими

фарбами.

Перед використанням масу збивають. Щоб на поверхні не у творилася суха кірочка під час зберігання, необхідно покрити її серветкою, змоченою у воді. Нею можна малювати тонкі лінії за допомогою корн етика, робити сіточки, візерунки, квіти, робити замовні торти.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 336 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...