Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Індивідуальні завдання та методичні рекомендації до їх виконання. Індивідуальні завдання є однією із форм організації навчання, яка має на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань



Індивідуальні завдання є однією із форм організації навчання, яка має на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, а також формування компетенцій, які будуть використовуватися у майбутній професійній діяльності.

Індивідуальні завдання

№ п/п Зміст індивідуальних завдань
Модуль 2. Індивідуальна робота
1. Підготовка наукової доповіді та презентації з проблем ціноутворення на підприємствах в Україні.
2. Розрахунково-аналітичне завдання.

Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань

Мета і завдання дисципліни «Управління ціноутворенням на підприємстві» полягають у формуванні системи теоретичних і прикладних знань з правових, економічних і організаційних питань щодо управління ціноутворенням на підприємствах основних галузей і сфер економіки України в сучасних умовах господарювання.

Індивідуальні завдання, як форма організації навчального процесу, мають на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти одержують в процесі навчання, а також застосування цих знань на практиці, розвиток творчих здібностей, актуалізацію мотивів як навчально-пізнавальної, так і наукової та інноваційної діяльності студентів.

Консультативні заняття по індивідуальним завданням проводяться у позанавчальний час за окремим графіком.

Індивідуальні завдання виконуються студентами самостійно під керівництвом викладача, робота повинна бути здана на кафедру за 10 днів до початку сесії.

Індивідуальні завдання повинні формувати уміння студентів індивідуально працювати над рекомендованим матеріалом, свідомо висловлювати і захищати власну точку зору, орієнтувати студентів на засвоєння та закріплення головного, суттєвого при вивченні тем програми, розвивати самостійне мислення, навички розумової праці. Індивідуальна робота студента є засобом оволодіння навчальним матеріалом самостійно у вільний від обов’язкових навчальних занять час.

Контроль за виконанням індивідуальних завдань здійснюється на індивідуальних заняттях. Робота над індивідуальним завданням повинна бути завершена письмовим звітом, що містить:

1. Титульний аркуш.

2. Зміст.

3. Вступ.

4.Основні питання.

5. Розрахунково-аналітичне завдання

6. Висновки.

7. Список літератури.

Обсяг звіту – 15 сторінок комп’ютерного тексту 14 шрифту через 1,5 інтервал.

Результати індивідуальної роботи студентів перевіряються, оцінюються, можуть бути заслухані на семінарському занятті, наукових семінарах кафедри, загальноакадемічних студентських наукових конференціях, міжвузівських науково-практичних конференціях тощо.

Таким чином, індивідуальні завдання дозволяють студентам навчатися відповідно з рівнем їхньої підготовки та сприяють розвитку у них індивідуальних здібностей.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 330 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...