Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стрільба із СГД з місця по цілях, що з'являються та рухаються, зі зміною вогневої позиції



Цілі:

залеглий стрілець - головна фігура (мішень № 5а), що з'являється три рази по 10 с вдень, вночі по 15 с, з нерівними проміжками до 30 с (15 –20 с вдень, 20-30 с вночі);

ПТРК на вогневій позиції (мішень № 9б), що з'являється два рази по 10 с вдень, вночі по 15 с, із проміжком 25 с;

стрілець, що перебігає, - поясна фігура (мішень № 7), що рухається один раз під кутом 15-250 до площини стрільби зі швидкістю 2-3 м/с протягом 60 м.

Проміжок між показом цілей до 40 с.

Дальності до цілей, м:

Ціль Дальність
Залеглий стрілець 250 - 350
ПТРК на вогневій позиції 400 - 450
Стрілець, що перебігає 450 - 550

Кількість патронів: 12 шт., із них 4 з трасуючими кулями.

Положення для стрільби: на вибір стріляючого.

Оцінка:

"відмінно" -уразити всі цілі

"добре" -уразити дві цілі, в тому числі ПТРК

"задовільно" -уразити дві цілі

Особливості виконання вправи. Вправа виконується з трьох вогневих позицій, що заздалегідь визначаються керівником стрільби і вказуються тому, хто навчається. Віддалення вогневих позицій одна від одної повинне бути не менше 15 метрів та розташовуватися вони повинні праворуч і ліворуч від основного напрямку стрільби на глибину до 50 метрів.

Зміна вогневої позиції тим, хто навчається, здійснюється самостійно після ураження або закінчення показу цілі перебіжками і переповзанням (при розмоклому або мокрому ґрунті тільки перебіжками). Якщо зміну вогневої позиції до початку показу чергової цілі завершити не удалося, то вогонь по цілі ведеться з місця, від якого вона була виявлена, тим, хто навчається.

Вправа може виконуватися в складі пари снайперів, у цьому випадку патрони з трасуючими кулями не використовуються.

ВНС





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 635 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...