Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання завдання



1. Студент отримує завдання, згідно з номером залікової книжки, користуючись таблицею «Варіанти завдань до курсової роботи» де наведені номера теоретичних запитань та номер варіанту розрахунково-проектного завдання.

2. Після вибору вихідних даних студент знайомиться з рекомендованою літературою, починає виконувати завдання і при необхідності консультується з викладачем.

3. Залежно від вказаної в завданні схеми поліспастної підвіски вантажу студент визначає кратність поліспасту, викреслює кінематичну схему, що містить механізм підйому, всі елементи передавального механізму та двигун лебідки..

4. У розрахунково-проектному завданні визначають і вибирають необхідні дані відповідно викладеному порядку виконання роботи, що наведений в методичних вказівках і літературі яка надана для використання при самостійній роботі студентів.

5. Виконане завдання необхідно оформити у вигляді розрахунко-пояснювальної записки згідно з вимогами ДСТУ. Там де необхідно розрахунки ілюструють схемами і ескізами. В усіх отриманих чисельних результатах необхідно вказувати їх розмірність.

6. Виконану роботу студент здає викладачеві який шляхом співбесіди встановлює правильність обраних параметрів і зроблених розрахунків. При виявленні помилок у розрахунку- завдання повертається на дороблювання, а при грубих помилках або незадовільних відповідях студенту видається нове завдання.

Початкові дані оберають з таблиці 1


.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 176 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...