Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ІІ загальні положення



Тестові та ситуаційні завдання для проведення семінарських і практичних занять складені відповідно до робочої програми курсу “Економіка підприємства ” для студентів спеціальностей5.03050901 «Бухгалтерський облік»

5.03050801 «Фінанси і кредит» освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» з метою поглибленого вивчення виробничо-господарської та комерційної діяльності суб’єктів підприємницької діяльності.

Виконання ситуаційних завдань розраховано на аудиторний час, передбачений робочою програмою для проведення практичних занять.

Виконання завдань ґрунтується на докладному вивченні відповідних тем курсу “ Економіка підприємства ”.

Студенти, після ознайомлення зі змістом завдання, самостійно вибирають методику виконання, підбирають необхідну інформацію, складають аналітичні таблиці, роблять відповідні розрахунки, дають оцінку ситуації. За результатами обчислень необхідно зробити відповідні висновки і скласти пропозиції, щодо поліпшення фінансово-господарської діяльності підприємства.

Наведені завдання виконуються двома способами: колективно та індивідуально.

Спочатку виконуються завдання колективно: студенти разом з викладачем обирають та обґрунтовують методику та алгоритми обчислення завдання, формують інформаційну базу та систему показників, розв’язують та обговорюють результати, формуючи висновки та пропозиції. Викладач здійснює оцінку рівня розв’язання ситуаційного завдання. Індивідуальна робота виконується самостійно кожним студентом під наглядом викладача.






Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 132 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.012 с)...