Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Технічні дані



Продуктивність, кг/год. 160

Частота обертання приводного вала, об/хв. 170

Габарити, мм:

довжина 370

ширина 260

висота 320

Маса, кг 8

1- гайка фасонна: 2 - бункер завантажувальний; 3 - колодка з ножами; 4 - корпус; 5 - упор; 6 - шпонка; 7 - гвинт; 8 - вал; 9 - хвостовик; 10 - кільце; 11 - гайка; 12 – диск.

Механізм складається з корпуса, завантажувального бункера і змінних робочих органів. Корпус механізму 4 литий, відкритий попереду і перехідний донизу в розтруб. На відкритій торцевій стороні корпуса збоку є припливи-вушка для навішення завантажувального бункера 2. У задній частині корпуса знаходиться хвостовик 9 циліндричної форми, за допомогою якого механізм кріпиться до приводу. Завантажувальний бункер, що має форму клина, притискається до корпуса відкидним болтом з фасонною гайкою 1.

I — колодка с ножами; II — диск ножовий; III — гребінка ножова

Робочими органами механізму являються диск ІІ з вікнами, ножова колодка І із двома прямолінійними ножами, що служить для нарізки овочів скибочками, і ножова гребінка ІІІ для нарізки овочів соломкою.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 589 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...