Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання вправи. За командою "АЦ на пожежний гiдрант №, ствол "А" на гасiння, ствол "Б" на захист - РУШ!" пожежники № 1 і № 2 прокладають



За командою "АЦ на пожежний гiдрант №..., ствол "А" на гасiння, ствол "Б" на захист - РУШ!" пожежники № 1 і № 2 прокладають магiст­­­ральну рукавну лiнiю вiд напiрного патрубка насоса до розгалуження, прокладають робочу лiнiю вiд центрального патрубка розгалуження до ствола, працює з стволом "А". Пожежник № 2 переносить та встановлює розгалуження і працює пiдствольником у пожежника № 1. Пожежник № 3 прокладає робочу лiнiю вiд правого патрубка розгалуження до ствола та працює зі стволом "Б". Пожежник № 4 з водiєм встановлюють автоцистерну на вододжерело та працює на розгалуженнi. Водiй працює на насосi.


Мал. 26. Схема оперативного розгортання від АЦ з встановленням її на пожеж­­­ ний гiдрант з подачею ствола "А" та одного ствола "Б" на 5 рукавiв діаметром 77 мм. та двох рукавних лiнiях на 2 рукава діаметром 51 мм. та на 2 рукава дiаметром 66 мм.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 204 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...